Love is in the air

noiembrie 13th, 2017 Postat de Nunta Nu sunt comentarii

„Love is in the air, in the whisper of the tree
Love is in the air in the thunder of the sea.”

Pe Georgiana si pe Danut ii cunoastem de anul trecut, atunci cand a avut loc cununia civila si logodna lor. Atunci am avut placerea sa cunoastem doi oameni frumosi si joviali. Zambetele perpetue de pe buzele lor nu au ascuns pe deplin emotiile ce i-au insotit in acea zi speciala, ele fiind dovezi ale relatiei puternice dintre cei doi.

Am ales sa incep articolul cu versurile celebrei piese disco de la sfarsitul anilor ’70, “Love is in the air”, a artistului John Paul Young. Veti spune ca este o alegere fireasca, atat timp cat ele se potrivesc oricarei povesti de dragoste. Nimic mai adevarat, doar ca, pentru cei doi, aceasta melodie are o semnificatie aparte. Georgiana lucreaza ca stewardesa, fiind departe de multe ori de soaptele copacilor, de tunetul marii, de pământul colorat in lumina asfintitului, de Danut. Cu toate acestea, cred ca intre cer si pământ si intre cei doi s-au intretesut fire invizibile care fac relatia lor cu atat mai stransa.
Va prezentam acum cateva imagini pe care le-am surprins la nunta Georgianei si a lui Dănuț, eveniment ce a avut loc un această toamna.

Casa de piatra!

 

 

 

Cu prietenie,

Art of Shooting.

Taguri: , , , , , , , , , ,

Nu sunt comentarii

Adauga un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.Acesta este un camp obligatoriu!

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>