Juntos hasta el fin del mundo y mas alla

august 28th, 2017 Postat de Sedinte Foto 1 comentariu

Am si uitat sa mai numar anii care au trecut de cand ii cunosc pe Georgiana si Razvan. 5.., 10.., 15..!?. Nu mai stiu exact… E mai simplu sa afirm ca ii cunosc de-o viata. S-au stabilit de cativa ani in Spania, si-au intemeiat o casnicie foarte solida, au doi copii minunati, pe Marc si pe Alexia.Desi locuiesc in afara granitelor tarii nu au uitat niciodata sa traiasca si sa simta romaneste, cum nu au uitat nicicand sa isi revada prietenii atunci cand se intorc ACASA. Sunt mandru ca fac parte dintre ei.

Vara trecuta, aflati in concediu in Romania, mi-au solicitat sa realizez o mini-sedinta foto de familie. Am acceptat cu nespusa placere. Am decis impreuna cu Silviu ca Palatul Brancovenesc de la Mogosoaia este locatia ideala, atmosfera calda a acestui loc fiind cea mai potrivita pentru a evidentia stransa legatura din sanul familiei lor. Si nu credem ca ne-am inselat.

 Misiunea noastra a fost foarte simpla: nu le-am cerut subiectilor nostri speciali din acea seara decat sa fie ei insisi, mai ales ca li s-au alaturat pe parcurs si nepoteii lor, Ana Maria si Stefan.   Nu le-a fost deloc greu sa faca asta si astfel am reusit sa surprindem imagini pline de naturalete, caldura, gingasie, afectiune, FERICIRE.

Le doresc celor patru sa fie sanatosi si fericiti si sa ramana uniti pana la sfarsitul lumii: “Juntos  hasta el fin del mundo y mas alla”!

Cu prietenie,

Art of Shooting.

Taguri: , , , , ,

Un comentariu

Andrei spune:

Super

Adauga un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.Acesta este un camp obligatoriu!

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>