Happy Family

septembrie 26th, 2017 Postat de Sedinte Foto 1 comentariu

„Copiii te fac sa iti doresti sa iei viata de la inceput”. Nu stiu in ce imprejurari a afirmat acest lucru regretatul boxeur Muhammad Ali, dar afirmatia se potriveste ca o manusa (sic!) cu ceea ce li se intampla acum Larisei si lui Marius. Cei doi sunt parintii Elisei, o fetita tare dragalasa, al carei botez echipa noastra a avut onoarea sa il fotografieze.
Pasionati de calatorii, Larisa si Marius au pornit acum cateva luni in cea mai frumoasa aventura a vietii lor, devenind parinti. Elisa este mai frumoasa decat cea mai însorită plaja a Greciei, le ofera mai multe satisfactii decat cel mai ametitor peisaj din Alpii elvetieni, sau ii incanta cum nu o poate face cea mai inmiresmata cultura de lavanda din Provence, ca sa enumar doar cateva dintre numeroasele destinatii pe care cei doi le-au vizitat.

Va oferim acum cateva imagini de la sedinta foto pe care am realizat-o vara aceasta, dupa increstinarea micutei. Ne puteti contacta pentru a afla mai multe detalii despre ofertele complete ale echipei noastre.

Cu drag,
Art of Shooting.

Taguri: , , , ,

Un comentariu

Marius spune:

Mulțumim Silviu și Andrei pentru că ați fost alături de noi și ne-ați ajutat să imortalizăm atât de frumos acele momente unice. A fost o ipostază plină de sentimente inedite pentru noi din postura de părinți si suntem recunoscători deoarece ați capturat totul în aceste imagini și l-ați expus ca pe o poveste frumoasă.

Adauga un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.Acesta este un camp obligatoriu!

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>