Film cu lumini de Oscar

octombrie 17th, 2017 Postat de Nunta Nu sunt comentarii

Pe mirii nostri de astazi, Ana si Florin, ii cunoasteti dintr-un articol anterior. V-am vorbit despre momentul in care, tare si raspicat, au spus:”Da!” In fata ofiterului de stare civila. Acum este momentul sa va relatam despre ziua nunții lor, la care am fost partasi.

Ca fotoreporteri ai evenimentului lor, am fost răsfățați cu multe momente sensibile, emotii puternice, trairi intense, iar de lumina putem spune ca a fost desprinsa dintr-un basm. Ceremonia religioasă s-a desfasurat la biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena, din Capitala.

Credem cu tarie ca nunta lor este binecuvântată de Dumnezeu, întrucât, de-a lungul intregii slujbe un fascicol de raze de lumină a insotit permanent rugăciunile puternice ale soborului de preoti care savarsea Sfanta Taina a Cununiei. Ne dorim ca această lumina sa le calauzeasca drumul in viata. Neașteptata sursa suplimentara de lumină a contribuit la crearea unei atmosfere cinematografice, asa cum ne-a mărturisit chiar Ana, in momentul predarii fotografiilor: „Parca suntem actori intr-un film!”. Da, Ana, dar un film cu lumini de Oscar, ca sa parafrazez numele unui celebru festival de fotografie din tara noastra.

Invitatii, oameni tineri si frumoși, au petrecut pana dimineata la restaurantul Riviera, din Parcul National. A fost o petrecere foarte reusita, pe care va invităm să o vizionati.

Casa de piatra!

 

 

Cu drag,

Art of Shooting.

Taguri: , , , , , , , , , , ,

Nu sunt comentarii

Adauga un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.Acesta este un camp obligatoriu!

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>