Botez Eric-Stefan

iulie 28th, 2017 Postat de Botez Nu sunt comentarii

„Cine-l vede pe copil cum creste? Nimeni! Numai cei ce vin din alta parte spun:”Vai, ce-a crescut!” Dar nici mama, nici tata nu l-au vazut cum creste. El a devenit, in timp. Si in fiecare clipa a fost ceea ce urma sa fie.” Am citit fraza asta intr-o carte a scriitorului francez Antoine de Saint-Exupery si o gasesc a fi adevarata. Mi-o amintesc mereu, atat ca parinte, cat si ca fotograf, atunci cand, la botez, aud mereu in jurul meu pe diferiti invitati rostind cu mirare fraze de genul: “Ce mare s-a facut!”, “Cat de mult i-a crescut parul!”, sau “Cat de albastri i-au devenit ochii!”. Evolutia micului print Eric-Stefan si a impresionat si uimit pe toti cei prezenti la botezul sau.

Eric-Stefan a fost asteptat cu nerabdare de parintii sai si a fost norocos sa intre intr-o familie asa de frumoasa. Somptuoasa biserica “Sf. Anton” din Centru Vechi a fost aleasa de parinti si nasi ca locatie pentru savarsirea sfintei taine a botezului. Emotii puternice, lumina buna, slujba emotionanta, invitati pe alese. Am profitat din plin de toate si am surprins in detaliu fiecare moment al ceremoniei religioase.

Ulterior, ne-am deplasat la restaurantul Cernica, acolo unde a avut loc petrecerea. Invitatii au fost intampinati romaneste, cu paine, sare si…o cescuta de afinata, au gustat din bucate traditionale, in timp ce muzica folclorica i-a invitat necontenit pe toti cei prezenti la dans.

Lui Eric-Stefan ii dorim sa creasca sanatos si sa continue sa impresioneze pe toti cei din jurul sau cu progresele si realizarile sale.

 

 

 

u drag,

Art of Shooting.

Taguri: , , , , , , , , , , ,

Nu sunt comentarii

Adauga un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.Acesta este un camp obligatoriu!

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>