Au spus: “Da!”

septembrie 25th, 2017 Postat de Cununie Civila Nu sunt comentarii

Ana-Maria si Florin au spus “Da!”, atat ofiterului de stare civila de la Casa Casatoriilor a sectorului 3, cat si proiectului Art of Shooting, fiind printre primii care au parafat o intelegere cu echipa noastra. Ca veni vorba, cei care decid sa colaboreze cu noi nu ne sunt doar clienti. Dorim sa ii cunoastem foarte bine, sa le aflam povestea, sa ne vorbeasca despre pasiunile lor sau despre locurile in care se simt cel mai bine. Prin urmare, inainte de evenimentul propriu-zis, ne intalnim nu numai pentru a discuta, dar, mai ales, pentru a construi. Consideram ca rolul fotografilor de eveniment nu consta doar in captarea de imagini pe senzorii aparatelor de fotografiat, ci si in a transmite siguranta si incredere, in a da sfaturi pretioase, sau, de ce nu, in a descreti fruntile in momente uneori tensionate. Nu se pot face toate acestea, daca cei al caror eveniment il fotografiezi iti sunt complet straini.

Tineri,frumosi, calzi, cu foarte mult bun-simt, Ana-Maria si Florin ne-au impresionat cu povestea lor sincera de iubire. Le multumim pe aceasta cale pentru increderea pe care ne-au acordat-o si le dorim sa le fie viata doar zambet si sa aiba mereu alaturi prieteni dragi, asa cum a fost si in ziua cand, hotarat, au spus “Da!”.

Acum va lasam in compania imaginilor, iar cu cei doi ne vom mai intalni intr-o postare viitoare in care va vom relata despre cum a fost la cununia lor religioasa si la petrecerea care a urmat-o.

 

Casa de piatra!

 

Cu drag,

Art of Shooting.

Taguri: , , , , ,

Nu sunt comentarii

Adauga un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.Acesta este un camp obligatoriu!

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>