Atentie la detalii

octombrie 7th, 2017 Postat de Botez Nu sunt comentarii

O nunta sau un botez este un eveniment amplu, mult asteptat, reprezentand una din cele mai importante zile din viata unui cuplu sau a unor proaspat deveniti parinti. De aceea, el trebuie pregatit cu minutiozitate, pana la cel mai mic detaliu, cu mult timp inainte.

Un aspect foarte important al pregatirii evenimentului este alegerea restaurantului. Desigur, bugetul alocat cantareste destul de mult, dar acesta nu este cel mai important factor. Atmosfera din interiorul restaurantului, dispunerea meselor, spatiul de dans, iluminarea, aranjamentele florale sau candy bar-ul sunt elemente care trebuie sa se imbine armonios, ele contribuind pe deplin la o petrecere reusita. Datoria unui fotograf de eveniment nu este numai de a surprinde momente, emotii, trairi, ci si in a-si folosi creativitatea si simtul artistic in redarea acestor detalii.

Va prezentam in continuare cateva imagini cu detalii suprinse de echipa Art of Shooting la cateva din evenimentele noastre.

 

 

 

Cu drag,

Art of Shooting.

Taguri: , , , ,

Nu sunt comentarii

Adauga un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.Acesta este un camp obligatoriu!

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>